Back to top

Els paradistes dividits davant el nou horari del mercat

Entre els paradistes del Mercat Central de Reus hi ha partidaris i detractors d'una mesura que es vol aplicar a partir de l'octubre
Mercat Central de Reus.

L'anunci d'ampliar l'horari d'obertura del Mercat Central de Reus ha despertat crítiques i diversitat d'opinions. Entre els paradistes, hi ha part de comerciants que no hi estan d'acord i consideren que els serà inviable contractar més personal per complir amb la voluntat d'obrir durant més hores. D'altres, consideren que és necessari aquest canvi per adaptar-se als nous temps.

Tot i que el debat està obert, diversos paradistes lamenten que la decisió d'aquesta ampliació no ha passat per les seves mans. D'altra banda, a peu de mercat, entre els clients també hi ha diversitat d'opinió.

Reus, seguirà l'exemple de Tarragona?

Alguns paradistes estan pensant en buscar mesures per fer front a la decisió de l'Ajuntament de Reus. A la vegada, no tenen clar si Reus viurà el procés que de Tarragona, amb el nou mercat, en el qual el consistori va alertar de sancionar tota aquella parada que no complís amb els nous horaris.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades