Back to top

Els pastors alemanys protagonitzen el saló Bestial

Els pastors alemanys seran els protagonistes de la 9a edició del Bestial. El saló de la mascota torna a Reus aquest cap de setmana amb una trentena d'expositors i activitats sobre el món animal. Durant dos dies, els amants dels animals de companyia podran gaudir de tallers i desfilades acompanyats dels seus amics peluts.
Els pastors alemanys seran els protagonistes de la 9a edició del Bestial

Pastors alemanys. Aquests seran els protagonistes de la 9a edició del saló de la mascota Bestial, que s'estrenarà aquest cap de setmana a Reus. Durant dues jornades, els amants dels animals de companyia podran apropar-se a firaReus amb les seves mascotes i gaudir d'unes activitats pensades per a tots els públics. Aquesta fira de caire familiar ja ha quedat consolidada com una cita fixa pels amants de les bèsties. En l'edició d'enguany, l'aposta se centra en un monogràfic sobre els pastors alemanys. El vicepresident de l'Associació de Criadors de Pastors Alemanys (CEPPA), Raúl López, ha destacat que es veuran pastors alemanys de raça, criats sota estrictes normes per tal d'obtenir gossos equilibrats.

D'altra banda, el saló repetirà el format d'altres edicions de 3 espais: desfilada, exhibicions i xerrades, i comptarà amb activitats d'anys passats, com els tallers educatius o l'exposició internacional felina. En definitiva, un cap de setmana dedicat a un sector que està a l'alça, tal i com ha afirmat el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Reus, Marc Arza: "És un sector viu, dinàmic i despert que cada cop genera més activitat econòmica".

La Fira obrirà les seves portes aquest dissabte a les 11 del matí i s'allargarà fins diumenge a les 8 del vespre. El preu general de l'entrada és de 5 euros, amb una opció reduïda de 4 euros amb el Carnet Jove.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades