Back to top

Els patges reials recullen les cartes dels més petits

Amb nervis, vergonya i emoció, els nens i nenes han portat els seus desitjos de cara al dia de Reis. Alguns amb llistes més llargues i d'altres amb més curtes, tots tenen la mirada posada en portar-se bé fins a la nit més màgica de l'any.
els nens i nenes han portat els seus desitjos de cara al dia de Reis

Nervis, emoció i impaciència. Aquestes eren les sensacions a la llarga cua als Jardins de la Casa Rull per entregar les cartes als patges reials. Els tres ajudants de Ses Majestats, acabats d'arribar d'Orient, han bescanviat les cartes amb els desitjos dels més petits per caramels. I és que tots, o quasi tots, tenen clar des de fa temps què volen.

Tots agafats ben fort a les seves cartes, cadascú feia cua pel seu patge preferit. I pel que fa a la famosa pregunta de si s'han portat bé, no està molt clar. Això sí, tots estan molt nerviosos i a la majoria els costarà dormir demà. Pels qui encara no han portat la seva carta, encara tenen una oportunitat avui divendres. A partir de demà, els patges i Ses Majestats els Reis Mags d'Orient ultimaran els darrers preparatius per a la nit més màgica de l'any.

Paraules clau: