Back to top

Els patis com a espais de relació entre les diferents escoles

Les escoles Misericòrdia i Marià Fortuny de Reus han estat les protagonistes de la cinquena edició del projecte 'Vine al meu pati'. Els alumnes del primer cicle de primària d'ambdós centres educatius s'han reunit al pati de l'Escola Misericòrdia per jugar durant tot el matí. La temàtica d'aquesta edició és l'educació física.
Vine al meu pati

Fomentar la tolerància i el respecte i establir relacions amb l'alumnat d'altres escoles. Aquest és l'objectiu principal de la iniciativa 'Vine al meu pati' que enguany arriba a la cinquena edició. El pati de l'Escola Misericòrdia de Reus ha estat l'escollit per rebre un centenar d'alumnes de primer i segon de primària del mateix centre i de l'Escola Marià Fortuny. Els nens han pogut gaudir de diverses activitats, totes elles relacionades amb l'educació física.

Els alumnes s'han repartit en diferents grups i han jugat a la xarranca, a mini hoquei i a bàsquet, entre d'altres. Els jocs d'aigua han estat els més sol·licitats en un dia on la calor i el sol han fet acte de presència.

Un projecte que vol donar importància al pati, un espai que, tal com explica gran part del professorat dels centres educatius, està desaprofitat. El projecte 'Vine al meu pati' tria cada any un nou lloc per a l'activitat amb l'objectiu de descobrir els patis de les diferents escoles participants.