Back to top

Els Pets omplen el Fortuny amb el seu nou treball "SOM"

El teatre reusenc ha acollit dues actuacions d'aquest grup del territori durant aquest cap de setmana. Els de Constantí han ofert uns concerts a un públic molt entregat on han interpretat cançons del seu nou àlbum però també vells temes d'altres treballs.
Els Pets omplen el Fortuny amb el seu nou treball "SOM"

Un Teatre Fortuny ple a vessar d'un públic que li ha costat mantenir-se sentat mentre cantava i aplaudia les cançons dels Pets. El grup de Constantí ha ofert dos concerts seguits aquest cap de setmana on pràcticament ha exhaurit les entrades. SOM és el nom d'aquest nou disc que han presentat a la capital del Baix Camp després de 5 anys separats. Els Pets han apostat aquesta vegada per sonoritats contemporànies. Històries fetes de petits detalls.

Durant les dues actuacions reusenques Els Pets no només han ofert les 16 cançons del nou treball sinó també vells temes que han fet tremolar el teatre reusenc. Una de les característiques d'aquesta nova gira és precisament el canvi dels grans escenaris per la proximitat i el caliu que donen els teatres. Així i tot han assegurat que tornaran a les actuacions de gran format ben aviat.

Amb aquest nou disc els Pets engeguen una nova etapa després de més 30 anys de trajectòria en l'escena musical catalana i 12 àlbums a les espatlles.

Notícies relacionades