Back to top

Els pisos costen ara la meitat que fa 8 o 9 anys

LAURA ROIG

Els experts del sector immobiliari asseguren que ara és un bon moment per comprar un habitatge, i constaten un increment de vendes com també la tendència a la recuperació de la construcció d'obra nova. Aquests dies diversos professionals del sector es troben a Exprohabitatge, la primera fira immobiliària de la Costa Daurada integrada dins la fira multisectorial ExproReus.

 

En els darrers trimestres el sector de la construcció està començant a recuperar-se. A la demarcació de Tarragona ho ha fet amb un creixement del 4% durant el 2015. I és que els baixos preus i la millora del finançament són factors clau en aquesta tímida recuperació. Tot i que la major part de les vendes són d'habitatges de segona mà, el mercat també està començant a experimentar un creixement en la reserva de sòl per construir obra nova.

D'altra banda, sembla que torna ha aparèixer la figura de l'inversor en habitatges a petita escala. Exprohabitatge pretén convertir-se en una plataforma comercial de referència del sector immobiliari a la demarcació.