Back to top

Els pisos del futur: més lluminosos i amb zones exteriors

Després de dos mesos de confinament, la distribució a l'hora de dissenyar un habitatge també s'ha vist modificada. I és que les terrasses, els balcons i les zones exteriors s'han convertit en un reclam indiscutible pels usuaris.

Durant els mesos de confinament i al llarg de les fases de la desescalada, les terrasses, els balcons i el conjunt d'espais exteriors es van convertir en una de les zones més buscades entre la ciutadania. Una reclamació que ja ha arribat a les orelles dels arquitectes, els quals ja treballen en una nova manera d'entendre l'habitatge.

Direcció cap a un canvi de filosofia

Segons asseguren alguns professionals, com l'arquitecte Roger Hortoreda, aquesta manca d'espais exteriors tindria fàcil solució. No obstant això, primer de tot, s'hauria de canviar la visió que té la ciutadania de les zones comunes.

Terrassa

De fet, són molts els professionals que asseguren que tot passa per un canvi de filosofia. Consideren que els pisos del futur adoptaran la cultura del coworking i, per tant, els espais comuns com els terrats, passaran a esdevenir petites parcel·les individuals.

Paraules clau:

Notícies relacionades