Back to top

Els pressupostos de Cambrils per al 2019 s'aproven inicialment

L'última sessió plenària extraordinària de Cambrils ha servit per aprovar de forma inicial el pressupost de 2019. L'equip de govern, que va presentar els comptes ahir en roda de premsa, avui els ha defensat davant l'oposició, definint-los com a realistes i prudents. Per la seva part, la resta de partits presents a la sala de plens els ha titllat de continuïstes. Finalment, 12 vots a favor i 6 abstencions han fet possible l'aprovació.
ple

Els comptes de 2019 de Cambrils han obtingut el primer vist-i-plau per part del plenari. En l'últim ple de l'any, l'equip de govern ha presentat un pressupost de 45 milions d'euros, que considera realista i prudent, i que prioritza les àrees dels serveis a les persones.

Des de l'oposició però, els diferents grups municipals no han vist amb els mateixos ulls la proposta. Assemblea de Cambrils ha posat en dubte que el document s'hagués redactat pensant en la ciutadania, mentre que des del Partit Popular s'ha estès la mà al govern a transaccionar cinc propostes que ells consideren que caldria tenir en compte. Ho ha fet a canvi de l'abstenció en aquesta primera votació. Comportament contrari el que s'ha viscut entre les files de Ciutadans, que ha fet públic el seu posicionament totalment oposat a la política del govern local i de retruc, al pressupost, mentre que des de Nou Moviment Ciutadà han anunciat que presentaran al·legacions. En el costat contrari, des del govern, PdeCat, Esquerra i PSC han defensat el document presentat. 

Finalment, els pressupostos de 2019 a Cambrils han estat aprovats inicialment amb 12 vots a favor del govern i la regidora no adscrita Encarni Bello, 6 abstencions del PP, Assemblea i el grup de regidors no adscrits i 3 vots en contra corresponents a Ciutadans i Nou Moviment Ciutadà. Ara s’obre un període d’exposició pública que s'allargarà quinze dies abans de l’aprovació definitiva.

Notícies relacionades