Back to top

Els pressupostos participatius de Cambrils encaren la recta final

La població censada a Cambrils està cridada a les urnes. Fins el 30 de novembre, tots els ciutadans cambrilencs tenen a les seves mans l'oportunitat d'escollir en què destinar 100.000 euros de les arques municipals. En total són 11 els projectes finalistes, dels quals se'n poden votar com a màxim, un total de 3.
votacions

Una urna presideix l'entrada del consistori de Cambrils des de la setmana passada. Se'n poden trobar d'altres en sis punts de votacions, entre ells, els centres cívics o la Biblioteca municipals.  D'aquesta manera, es fa una crida a la participació de la ciutadania, que està convocada fins el 30 de novembre a triar entre 11 propostes finalistes dels pressupostos participatius. Amb una partida econòmica de 100MIL euros, les persones majors de 16 anys i empadronades al municipi poden escollir en què destinar aquests diners de les arques municipals. Existeixen dues vies per fer efectiu el vot, personal i intransferible: presencialment - al vestíbul de l’ajuntament, al Centre Cívic les Basses, alCentre Cívic Vilafortuny, a l'Ateneu juvenil, a la Biblioteca municipal o a la Torre del Llimó- o bé via web -https://participa.cambrils.cat/vota-.

Entre les 11 propostes finalistes, cinc d'elles corresponen a millores en parcs o espais de joc infantil. Unes apostes que són habituals en aquest tipus de participació municipal. 

En aquesta mena de processos, el percentatge de participació s'acostuma a moure entorn al 3%. Des de Cambrils, s'aspira a poder superar aquest percentatge en la primera edició de pressupostos participatius.

Notícies relacionades