Back to top

Els recursos d'ocupació del Mas Carandell acolliràn fins a 600 usuaris

La regidoria d'Empresa i Ocupació, a través de Mas Carandell, posa en marxa el conjunt de recursos per aquest any que s'adrecen principalment a persones aturades o que volen millorar la seva ocupació. L'oferta inclou des de programes d'orientació laboral i formació professional amb pràctiques, entre d'altres.
g

Amb l'objectiu de donar resposta a les diverses realitats i necessitats de les persones en recerca de feina, s'impulsa un nou pla d'accions per a l'ocupació d'aquest 2020.

L'Ajuntament de Reus i el Mas Carandell posen em marxa un seguit de programes adreçats a aturats de curta i llarga durada, persones amb titulacions superiors i molta experiència laboral així com amb baix nivell de qualificació professional. En total més de 600 persones es podran beneficiar d'alguna d'aquestes accions.

Unes accions per a diversos perfils 

k

Les accions inclouen, per exemple, Certificats de professionalitat en àmbits diversos com l'administració, Jardineria o Comerç i Màrqueting entre altres famílies professionals. Per altra banda també s'ofereixen recursos d'orientació laboral com dispositius d'inserció laboral, el programa Ubicat, adreçat específicament a dones o els espais de recerca de feina. La tercera línia d'actuació és de contractació laboral directa

Durant el 2019 més de 500 persones van trobar feina a través dels recursos de Mas Carandell, 100 més que el 2018.

Consultar els diversos programes aquí

Paraules clau:

Notícies relacionades