Back to top

Els regidors de Ciutadans demanen la baixa del partit

Els quatre regidors de Ciutadans de l'Ajuntament de Reus es donaran de baixa del partit. De fet, Josefa Labrador i Damián Morales ja ho han demanat i Juan Carlos Sánchez i Guillermo Figueras ho tramitaran en els pròxims dies. De fet, han explicat que la Comissió de Garanties del partit ha rebutjat els recursos que havien presentat contra l'expedient disciplinari que els havien obert, arran de la denúncia d'una presumpta irregularitat interna.
Regidors partit ciutadans Reus

La ferida continua oberta al grup municipal de Ciutadans de Reus. Els expedient disciplinars que els van obrir, arran de la denúncia del parlamentari Carlos Sánchez per suposades irregularitats, continuen en endavant després que el partit hagi rebutjar els recursos. Els quatre regidors locals demanaran la baixa del partit tot i que tenen clar que volen acabar el mandat com a regidors. Ara estan estudiant la manera de tornar els diners sobrants del mandat i si han de passar a ser regidors no adscrits. El fins ara portaveu ha assegurat que no han pogut veure l'acta de la reunió de la comissió.

D'altra banda, han assegurat que han rebut propostes en ferm d'altres partits per sumar-s'hi, però ells ho haurien rebutjat.

De fet, els regidors han assegurat que han rebut el suport de la seva militància i que els han animat a tornar-se a presentar. Fet que els esperona a buscar fórmules noves per continuar endavant amb una forma política alternativa.