Els Reis d'Orient reparteixen un punt a cada equip

El Reus Deportiu Miró empata 2 a 2 contra el Club Patí Taradell a domicili en la jornada 15 de l'OK Lliga. Tot i el domini dels roig-i-negres durant tot el partit, els locals han estat més efectius. Àlex Rodríguez ha aconseguit empatar el matx a falta de dos minuts pel xiulet final.
Imatge del partit d'anada entre el Reus Deportiu Miró i el Club Patí Taradell

FOTOGRAFIA: Club Patí Taradell

Feia des del dia 30 de desembre que el Club Patí Taradell no s'enduia una victòria en OK Lliga. Ho va fer contra el Deportivo Liceo per 4 a 3, posicionant-se així com el primer equip a vèncer als gallecs aquesta temporada.

En el primer duel del 2020, el Reus gairebé trenca la mala ratxa dels osonencs, que s'han situat per davant a l'electrònic durant tot el partit. Finalment, un gol d'Àlex Rodríguez ha salvat el Reus, que gairebé s'endú carbó cap a la capital del Baix Camp.

Els locals s'avancen al marcador

El Reus ha gaudit de la possessió de la bola des de l'inici del partit, deixant ben clar qui ocupa la cinquena plaça a l'OK lliga. El domini roig-i-negre però no ha evitat que el CP Taradell s'avancés a l'electrònic. En una jugada aïllada al minut 6, Marc Soler, a la mitja volta, ha superat Càndid Ballart en l'únic espai lliure que quedava entre el porter de Manlleu i la xarxa (1-0).

Tot i el gol, els de Jordi Garcia no han deixat que els locals se'ls pugessin a la gepa, i ho han seguit intentant amb l'objectiu de forçar l'empat. Pablo del Río, Romà Bancells i Pablo Nájera han estat a prop d'igualar el partit, però quan més de cara ho tenia el Reus, ha marxat la llum del Pujoló, i el duel s'ha aturat més de 15 minuts.

A la represa, Pablo Nájera ha tocat ferro al minut 19, i aquesta ha estat l'última ocasió clara de la primera meitat pels reusencs. Els osonencs han marxat al túnel de vestidors avançant-se a l'electrònic.

Empat sobre la botzina

En la segona meitat, el Reus ha fet l'impossible per culminar la remuntada. Les aproximacions roig-i-negres han estat constants, i s'han vist dos pals, un de Romà i l'altre de Joan Salvat. Marc Julià ho ha provat també des de la directa, sense sort després d'una blava a Albert Benito, però finalment qui ha fet possible l'empat ha estat el capità del Reus al minut 37 des del segon pal (1-1).

A partir d'aquí, Càndid, providencial, ha salvat totes les accions de perill dels blanc-i-blaus, però res hi ha pogut fer de Manlleu per aturar un llançament directe de Dani Rodríguez al minut 44 que s'ha introduït directament a la xarxa reusenca (2-1).

Àlex Rodríguez ha volgut venjar-se del seu germà i ha aconseguit empatar el partit a falta de dos minuts pel xiulet final. Un tir potent ha congelat l'electrònic amb el 2 a 2 definitiu.

Amb aquest resultat els homes de Jordi Garcia continuen cinquens a la classificació amb 25 punts. El proper duel se celebrarà divendres de la setmana vinent contra el Club Hoquei Caldes al Palau d'Esports a partir de les 21:00 h.