Back to top

Els Reis d'Orient trucaran als infants de Mont-roig

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’ha posat en contacte amb els Reis d’Orient perquè la seva màgia pugui arribar a tots els nens i nenes del municipi.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’ha posat en contacte amb els Reis d’Orient perquè la seva màgia, sigui quina sigui la situació de la crisi de la Covid-19 durant les festes nadalenques, pugui arribar a tots els nens i nenes del municipi.

I és que davant la incertesa de saber si Ses Majestats podran oferir les tradicionals cavalcades que cada any omplen d’il·lusió els carrers de Mont-roig i de Miami Platja, el consistori ja ha començat a fer gestions amb Melcior, Gaspar i Baltasar perquè en aquesta ocasió puguin, almenys, trucar als infants i parlar una estona amb tots ells.

La proposta amb la que el departament de Festes està treballant compleix amb la premissa de garantir la seguretat i la salut de tothom però vetllant perquè més els petits de casa no perdin la il·lusió de saber que hi ha algú que té un regal especialment triat i preparat per a ells.

Com sol·licitar la trucada

De moment, totes aquelles famílies que vulguin que els Reis d’Orient truquin als seus fills i filles i participar en aquesta proposta, que està ultimant l’Ajuntament, han d’enviar un correu electrònic a festes@mont-roig.cat. La data límit per inscriure’s és el dia 4 de desembre. Un cop rebut el correu d’inscripció el departament de Festes es posarà en contacte amb les famílies per donar més detalls sobre l’organització de l’esdeveniment.

Paraules clau:

Notícies relacionades