Back to top

Els Reis Mags adapten la seva visita a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

A l’Hospitalet de l’Infant, els nens i nenes podran veure’ls des dels balcons; i a Vandellòs repartiran els regals als infants porta a porta.

Davant la COVID-19, els Reis Mags d’Orient prendran diverses precaucions per poder saludar, com cada any, als nens i nenes de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Amb l’objectiu d’evitar les concentracions de gent i el potencial contagi del coronavirus, substituiran les tradicionals cavalcades, per unes altres activitats.

A l’Hospitalet de l’Infant, el dimarts 5 de gener, a partir de les 17 h, els Reis recorreran el màxim nombre de carrers transitables del poble amb unes carrosses, acompanyats del Ball de Diables de l’Hospitalet de l’Infant i dels Tabalers, a més de música i de llums especials. A aquest acte se li ha anomenat «la Balconada Reial» perquè el que es pretén és que la gent vegi l’espectacle des dels balcons de casa seva i només si no pot, des del carrer, mantenint la distància de seguretat. No hi haurà repartiment de caramels ni de regals.

«L’objectiu dels Reis Mags és evitar les concentracions de gent i per aquest motiu l’Ajuntament ha dividit el poble en 5 zones. En cadascuna d’aquestes zones, s’anunciarà l’arribada de Ses Majestats perquè la gent estigui avisada de quan podrà sortir als balcons», ha explicat el regidor de Festes, Diego García. 

Als nuclis d’interior del municipi, en canvi, també el dia 5 de gener, els Reis d’Orient faran el repartiment de regals a la canalla porta a porta, seguint les mesures d’higiene i de seguretat. A Vandellòs, l’AMPA Vall de Llorers ha organitzat aquest repartiment a partir de les 19.30 h, amb la col·laboració de diverses entitats del poble. 

Paraules clau:

Notícies relacionades