Back to top

Els Reis Mags d'Orient, contents d'estar a Reus

Des de Canal Reus hem pogut parlar amb ells i ens han dit que estan molt contents de visitar la nostra ciutat i que enguany, la canalla, s'ha portat molt bé.

Ja fa uns dies que els tres Reis Mags van arribar a Reus. Després d'un viatge tant llarg per arribar des de l'Orient a la nostra ciutat, Ses Majestats estan molt il·lusionats de poder estar aquí, amb tota la canalla reusenca. Melcior, ha explicat que tot i ser un viatge molt llarg i dur, "ens fa molta il·lusió venir a Reus perquè és una ciutat màgica".

Des del passat diumenge Melcior, Gaspar i Baltasar han recollit milers de cartes d'infants de la ciutat: Ordinadors, joguines i fins i tot germanets són alguns dels desitjos que els nens i nenes han demanat als Reis i ells, tot i que asseguren que hi ha algun infant que no s'ha portat del tot bé, no dubten en portar tots els regals a la canalla. Gaspar també ha destacat que, "els infants de Reus són especials".

Els reis continuaran recollint cartes fins al pròxim 5 de gener a les nou del vespre i just després serà quan començaran a repartir els regals per totes les cases de la ciutat i així complir els desitjos dels nens i nenes de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades