Back to top

Els Reis reparteixen regals porta a porta, a Cambrils

Cambrils també s'ha omplert de regals. Des de primera hora del matí, els més petits han estat esperant l'arribada de ses Majestats els Reis d'Orient a les portes de casa. Caramels i molta emoció han estat la barreja perfecta perquè les famílies cambrilenques rebessin tots els regals.
Els Reis reparteixen regals porta a porta, a Cambrils

El dia més esperat de l'any per als petits de casa ha arribat amb molta alegria a Cambrils. Des de primera hora del matí, les famílies cambrilenques s'havien preparat per rebre els Reis Mags d'Orient. No hi havia dubte que els nervis estaven a flor de pell, però primer tocava esmorzar per agafar forces. És el cas de l'Ona Gil, qui ha explicat que 'anem a casa de la tieta i mengem una tassa de xocolata i coca dolça i de recapte'.

Tot i l'emoció del moment. La memòria no ha fallat i tothom tenia ben clar què és el que havia demanat en la carta entregada als patges.Tot i això alguns han reconegut que en algun moment no s'han portat del to bé. L'Arnau Manresa ha reconegut que 'he fet els deures i he fet cas a la família, però de vegades m'he portat una mica malament'. Tot i aquests petits detalls, les famílies cambrilenques han rebut grans paquets de regals preparats pel joc i la diversió.

Paraules clau: