Back to top

Els Reus Imperials, campions de la 'Madden NFL 20'

La Federació Catalana de Futbol Americà ha organitzat un torneig virtual entre tots els equips sènior masculí que militen a la Lliga Catalana de Futbol Americà.
Imatge promocional de 'Madden NFL 20'

No poden trepitjar la gespa, però sí que poden defensar el seu equip a la virtualitat. Els Reus Imperials s'han convertit amb els campions del I Torneig Madden NFL 20, una competició virtual que ha organitzat la Federació Catalana de Futbol Americà mitjançant la videoconsola PlayStation 4.

En Marc Rota, representant d'aquest equip, ha guanyat tots els partits, també la final per 24 a 14 contra els Eagles de Vilafranca del Penedès.

L'altre equip de futbol americà de la comarca, els Riudoms Rebels, també hi ha participat de la mà del jugador Adrià Cobo, però només han guanyat un partit.

Pel que fa al retorn al terreny de joc d'aquesta disciplina, cal remarcar que la Federació Catalana de Futbol Americà encara no ha pres una decisió ferma.

Què és Madden NFL?

El videojoc Madden NFL és referència als Estats Units, però no és tan conegut a Espanya. Les opcions de jugabilitat permeten als anomenats com gamers decidir les estratègies que han d'utilitzar per vèncer els seus contrincants i idear les millors jugades per sortir victoriosos dels enfrontaments.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades