Back to top

Els Reus Imperials i els Riudoms Rebels es preparen per al retorn

Els dos conjunts de futbol americà del Baix Camp ja han començat els entrenaments de pretemporada amb els seus respectius objectius.
Imatge dels Riudoms Rebels en un entrenament

Els cadets dels Reus Imperials són actualment l'equip més jove de futbol americà del Baix Camp. Pel club ganxet és molt important disposar aquest curs d'un conjunt base tan nombrós, ja que fa un any l'entitat va patir una remodelació absoluta que va fer perillar el futur de les seves plantilles. Tot i així, el primer equip va lluitar per assolir una posició digna en la classificació de la Lliga Catalana de Futbol Americà i el cadet es va mantenir. Ara, amb les aigües més calmades, arrenquen la pretemporada amb l'únic objectiu de superar-se a ells mateixos.

Els Riudoms Rebels són una mica més ambiciosos. Han treballat molt durant l'estiu per buscar adeptes i alhora s'han habituat als canvis interns: tenen nous membres a la plantilla, nous tècnics i nova junta. Amb tot, els de Riudoms buscaran enguany la zona de play-off amb el seu equip sènior, fer un bon paper amb el flamant conjunt de "flag" i arrencar la base com més aviat millor.

La temporada per tots dos equips començarà el dissabte 2 de novembre. Els ganxets s'enfrontaran als Bocs SR a casa i el Riudoms rebrà als Ducs SR. L'horari encara està per confirmar.