Back to top

Els reusencs atribueixen les dades negatives de la Covid al relaxament ciutadà

L'opinió ciutadana creu que l'increment dels positius en Covid-19 es deu a l'incompliment de les mesures restrictives i al relaxament que es va donar durant les festes de Nadal.

Majoritàriament, els reusencs consideren que les mesures per fer front a la Covid-19 han de ser més restrictives per frenar la propagació del virus. També opinen que les mesures s'han endurit massa tard, permetent un relaxament durant les festes de Nadal que ens ha portat als índexs actuals.

Però més enllà de la gestió que s'està fent de la pandèmia, molts continuen culpant l'incompliment individual de la normativa per part d'un sector de la població. D'altres afegeixen que la llarga durada de les restriccions provoca cert cansament en els ciutadans, i que això pot influir en el seu comportament. Les opinions, però, es matisen en les persones que s'han vist molt perjudicades econòmicament arran de la pandèmia. Aquestes afirmen que plantejarien les restriccions de forma molt diferent o les redirigirien en altres àmbits.

Paraules clau:

Notícies relacionades