Back to top

Els set pecats capitals s'apoderen de Reus per Carnaval

Reus ja està immersa oficialment en el Carnaval. El ball dels set pecats capitals ha sortit al carrer per anunciar que la setmana de la disbauxa ha començat
Ball dels set pecats capitals

Lúxuria, Gula, Enveja, Avarícia, Ira, Peresa i Supèrbia. Els set pecats capitals han sortit al carrer per donar la benvinguda al Rei Carnestoltes i així, iniciar el Carnaval de Reus. El ball dels set pecats capitals ha recorregut les places de la capital del Baix Camp per anunciar a la ciutadania que la setmana de la rauxa generalitzada ha començat.

Després de la presentació en societat al Palau Bofarull l'any passat, enguany, aquest ha estat el punt de partida del ball. Posteriorment, s'ha desplaçat pel centre de la ciutat. D'aquesta manera, la germandat dels set pecats capitals és l'encarregada de donar el tret de sortida al carnaval reusenc a través d'una representació que consta d'un pas dedicat a cada pecat.

A partir d'ara i fins Dimecres de Sendra, la festa s'apodera de Reus. La setmana vinent serà el torn del Ball de la Quaresma i les Set Virtuts, que servirà per cloure el Carnaval i acomiadar-lo fins l'any vinent.

Notícies relacionades