Back to top

Els sindicats alerten 'd'interessos ocults' per part d'Ensenyament

El sindicat USTEC-STES ha denunciat suposats interessos ocults per part del Departament d'Ensenyament, davant la negativa de reobrir una segona línia de P3 a l'escola Isabel Besora. La direcció del centre i l'AMiPA s'han reunit aquest matí amb els serveis territorials i els haurien anunciat oficialment aquesta decisió.
Concentració USTEC als Serveis territorial d'Ensenyament de Tarragona.

La problemàtica de la segona línia de P3 ha arribat als serveis territorials d'Ensenyament. Després que aquest matí el departament s'hagi reunit amb la direcció del centre i l'AMiPA, aquests han explicat que la negativa que apuntaven la setmana passada, ja és una decisió en ferm. Des del sindicat de professors USTEC-STES han denunciat aquest fet i han assegurat que des d'Ensenyament s'hauria deixat d'apostar per l'escola pública hi hauria interessos ocults. El portaveu d'USTEC-STES, Juan Carlos Feijoos, ha defensat que 'ens consta que des d'una escola concertada ja estan trucant a les famílies que es volen inscriure en aquest centre quan encara no hi ha una informació oficial'.

Els pares de l'escola han assegurat que Ensenyament s'havia compromès a reobrir la segona línia si aconseguien reunir  preinscripcions suficients, i aquests han recordat que n'han sumat 51, fet que representaria dues línies. Des del sindicat de professors també apunten que de les 25 famílies que es quedarien fora, vint serien del mateix barri.