Back to top

Els sindicats demanen al nou govern català millorar el salari mínim

Aquest migdia, més d'un centenar de persones s'han concentrat davant la subdelegació del govern espanyol a Tarragona per demanar al nou govern català la millora del salari mínim interprofessional. Una reivindicació que han encapçalat dos sindicats, UGT i Comissions Obreres.

Poc més d'un centenar de persones s'han concentrat aquest dijous al migdia davant la subdelegació del govern espanyol a Tarragona, convocats pels sindicats UGT i CCOO per demanar una millora del salari mínim interprofessional, així com també la derogar les darreres reformes laborals. Les demandes dels sindicalistes s'han dirigit tant al govern nacional com l'estatal, posant èmfasi en la millora dels drets laborals de la classe treballadora. En aquest sentit, demanen que els partits treballin per complir els compromisos adquirits.

'Calen plans de xoc al territori'

Les reivindicacions no només s'han dirigit al govern estatal, sinó també al nou govern entrant català. En un context de pandèmia, des de CCOO exigeixen la disposició de plans de xoc per a diferents sectors econòmics amb una àmplia afectació al Camp de Tarragona, tal com ha destacat la secretària general de CCOO Mercè Puig.
La concentració ha aplegat poc més d'un centenar de persones, que han acabat l'acte a la rambla de Lluís Companys tot formant quatre columnes on s'han pogut llegir consignes concretes de diverses empreses del territori, com és el cas del col•lectiu del personal de neteja dels hospitals o bé dels professionals del transport sanitari.

Paraules clau:

Notícies relacionades