Back to top

Els tancaments i restriccions de mobilitat fan créixer l'esport a l'aire lliure

Segon cap de setmana de restriccions de mobilitat dins el municipi i quart de tancament de bars i restaurants. Les mesures anticovid i el bon temps d'aquest diumenge han propiciat l'esport a l'aire lliure.

Degoteig constant de ciclistes, corredors i persones que aprofiten el diumenge al matí per sortir a caminar a l'aire lliure. I és que les restriccions imposades per frenar l'expansió de la covid-19, limiten considerablement les activitats de lleure dels caps de setmana. El confinament perimetral, que va entrar en vigor el passat 30 d'octubre, restringeix la mobilitat dins el municipi. Però en el cas de l'activitat esportiva individual, permet anar més enllà del terme municipal i arribar als municipis limítrofs, una excepció que els esportistes celebren, sobretot per poder gaudir de camins i muntanya.
Alguns reusencs, però, no s'han assabentat d'aquesta peculiaritat, i opten per fer exercici físic sense sortir del municipi "per si de cas".

La zona estrella: l'entorn del passeig Nord

Els que caminen o corren es concentren, sobretot, a l'entorn del passeig Nord, carretera de Castellvell i Boca de la Mina. I s'arriben fins a Castellvell o Almoster. Mentre que els ciclistes fan circuits més llargs i variats.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades