Back to top

Els taxistes de Cambrils, esperançats amb el canvi d'estació de tren

Els professionals mostren optimistes respecte la nova estació de tren estrenada aquesta setmana, però hi demanen canvis.
Els taxistes de Cambrils, esperançats amb el canvi d'estació de tren

Els usuaris del tren no són els únics afectats pel canvi de l'estació ferroviària de Cambrils. De retruc, hi ha d'altres professionals que també veuran repercutida la seva activitat.

Els taxistes, per exemple, veuen aquest nou escenari com una oportunitat per incrementar el negoci, tenint en compte que ciutats com Salou o Mont-roig del Camp perden pes estratègic en matèria ferroviària. Èpoques com l'estiu representen una esperança afegida pel que fa al volum d'usuaris del taxi. Així ho assegura el taxista Jesús López, qui considera que la nova proposta ferroviària servirà per incrementar el seu volum de feina durant la temporada alta.

Els taxistes volen canvis a la zona reservada per als seus vehicles a l'entorn de la nova estació 

imatge d'un taxi davant la nova estació de trens de Cambrils

Més enllà d'aquest hipotètic increment de feina, encara per determinar, els taxistes posen èmfasi en la parada que s'ha col·locat a la nova estació de tren. Consideren que no està ben plantejada, ja que al seu parer, no es troba al lloc oportú. Actualment, l'espai es troba just davant del club de tir olímpic, una ubicació que segons els col·lectiu, queda amagada dels passatgers que baixen del tren. Davant d'aquesta situació, des de l'associació de taxistes de Cambrils asseguren que es troben en negociacions amb el govern local per millorar aquesta parada i poder-la fer més visible i àmplia a més cotxes.

Notícies relacionades