Back to top

Els treballadors de Correus plantegen una sèrie de protestes a partir del maig

Els treballadors de Correus estan plantejant una sèrie d'accions de protesta a partir del maig. La causa que ha motivat aquesta proposta és el conjunt de retallades que han patit en el darrer any, segons apunten els diferents sindicats que estan organitzant les protestes. Per ara, no descarten una vaga general si no s'aconsegueix una reforma del Servei Postal Universal.
Els treballadors de Correus plantegen una sèrie de protestes a partir del maig

La plantilla de Correus comença a estar-ne farta. Els diferents sindicats estan plantejant convocar accions de protesta per mostrar el rebuig a les recents retallades que han patit per part del govern espanyol. Consideren que sense una reforma del Servei Postal Universal, no es pot donar un servei de qualitat i tenen por que a la llarga, l'Estat pugui utilitzar aquest argument per desmantellar Correus.

Per ara, calculen que les retallades realitzades fins al moment han provocat la destrucció de 250 llocs de treball a la demarcació tarragonina i que en poden provocar més de 30.000 a tot l'Estat a mig termini. Ara bé, en el cas de Reus també els preocupa que es dimensioni una plantilla amb menys personal però més tasques.

UGT, CCOO i CSIF, sindicats al darrere de les protestes, no descarten que en cas de no aconseguir la reforma desitjada, declarin una vaga general.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades