Back to top

Els treballadors del CF Reus 'agafen les regnes del club'

Han emès un comunicat a través dels canals oficials del club per reclamar ajuda a les empreses del territori i salvar el Reus. Critiquen que Onolfo no ha trepitjat les instal·lacions roig-i-negres en els darrers tres mesos. Fonts de la massa laboral asseguren que els han bloquejat l'accés a les xarxes socials.
Clifton Onolfo

Els treballadors del Club de Futbol Reus Deportiu han emès un comunicat aquest divendres al migdia a través dels mitjans oficials i les xarxes socials del club. En el text, els professionals que encara queden a l'entitat demanen ajuda a les empreses del territori per salvar els 110 anys d'història dels roig-i-negres. 

comunicat CF Reus

El comunicat està redactat a esquenes de Clifton Onolfo, màxim responsable del club, més enllà dels administradors concursals. De fet, en el text critiquen l'americà, a qui acusen de no haver tornat a la Capital del Baix Camp en els darrers tres mesos i recorden que només els ha pagat el 10% dels salaris. 

Tot plegat per l'urgència que viu el CF Reus, que podria desaparèixer en els pròxims mesos. Els treballadors demanen que es pugui competir l'any vinent a Segona Divisó B i a Tercera Divisió. 

La ira d'Onolfo

Fonts dels treballadors del club asseguren que un cop emès el comunicat a través de les xarxes socials oficials del club, se'ls ha bloquejat l'accés canviant-ne les claus. De fet, el comunicat, emès a esquenes del màxim responsable de l'entitat, ve a ser un crit d'alerta de la massa laboral del Reus per reclamar ajuda al territori i frenar la sagnia, que sembla que podria portar el club a la dissort més absoluta.