Back to top

Els treballadors del CF Reus comencen a cobrar

Són ingressos de poca quantia, però que comencen a desencallar una situació injusta per una massa laboral que s'ha vist abocada al desastre del club. El que continua sent una incògnita és què passarà amb el Reus la temporada que ve. De moment, el primer equip està inscrit a la segona divisió B, i el filial a la Tercera Divisió.
trebalaldors

Els treballadors del club de Futbol Reus Deportiu han cobrat una part del que se'ls deu. Estem parlant de les nòmines que l'entitat no els va pagar durant mesos. De moment, alguns treballadors, segons ha pogut confirmar Canal Reus, haurien percebut una part molt petita d'aquest deute.

I tot plegat, segons apunten diversos mitjans del territori, després que l'administrador concursal, David López, hagi injectat mig milió d'euros a les arques del club. Tal i com contempla el concurs de creditors, aquests diners han servit per començar a pagar els treballadors del Reus.

De moment, els roig-i-negres estan inscrits a la Segona B i el filial a la Tercera Divisió. Però el Club de Futbol Reus no té, a hores d'ara, jugadors suficients per defensar els colors. Segons explicava aquesta setmana el Diari Més, Raphael Guzzo és l'únic integrant de la plantilla. Guzzo acaba de tornar d'una cessió al Famalicao de la segona divisió portuguesa.