Back to top

Els treballadors de Villablanca: "Estem farts d'estar farts"

Els treballadors de Villablanca continuen amb les mobilitzacions iniciades en el marc de la vaga indefinida anunciada el passat 19 d'agost. Asseguren que aquest divendres hi tornaran amb un tall de carreteres.

"Estem farts d'estar farts". Així de contundents es mostren els treballadors de Villablanca, després de, pràcticament, un mes de vaga indefinida i anys de protesta.

Ara, i després de la marxa lenta amb vehicles que van protagonitzar la setmana passada, aquest dimarts, 7 de setembre, han iniciat una tancada indefinida. Una acció que no tenen intensió d'aturar fins a obtenir resposta per part de l'empresa, segons han assegurat els delegats del sindicat CGT a Villablanca, Jordi Gutiérrez i Joan Roig. 

Un "cementiri" de drets laborals

De fet, el malestar entre treballadors i empresa es fa més que notori només entrar al recinte de Villablanca. Les pancartes i un cementiri de drets laborals donen la benvinguda als usuaris, treballadors i familiars que s'adrecen dia a dia fins al centre. 

Cementiri Villablanca

Pròxima mobilització: un tall de carreteres

El Comitè d'Empresa de Villablanca es manté ferm en el seu compromís de millorar les condicions laborals dels treballadors i per això asseguren que si no obtenen resposta per part de l'empresa continuaran amb més mobilitzacions.

De fet, la següent ja es preveu que sigui una tallada de carreteres de cara a aquest divendres 10 de setembre.

Paraules clau:

Notícies relacionades