Back to top

Els treballadors volen l'aparcament de l'Hospital gratuït

Els treballadors de l'Hospital Sant Joan reclamen que es valorin els preus previstos per a l'aparcament exterior del centre sanitari. Volen, també, que es valori fer-lo gratuït i han emès un comunicat en què comparen les tarifes amb el Joan XXIII de Tarragona.
Els treballadors volen l'aparcament de l'Hospital gratuït

El projecte del pàrquing exterior de l'Hospital Sant Joan ha tingut entrebancs abans de començar-se a treballar. Hores d'ara està aturat a causa del rebuig de l'oposició municipal. A excepció de la CUP, que no va ser present a la reunió, la resta de partits fora del govern van mostrar la seva negativa aquest dimarts al consell d'administració de Reus Mobilitat i Serveis. L'òrgan va acceptar ajornar la proposta fins que hi hagi un major quòrum.

La plantilla de l'Hospital, per boca de la presidenta del comitè d'empresa, Alícia Martín, ha emès un comunicat comparant les tarifes del pàrquing de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona amb les de la primera proposta de la nova zona exterior. Reclamen que es valori com un varem a tenir en compte a l'hora d'establir les tarifes definitives, així com volen que es consideri poder-lo fer gratuït.

La proposta és convertir la zona, actualment de terra, en un espai asfaltat. La dels treballadors sanitaris no ha estat l'única crítica que ha rebut el projecte inicial. L'Associació de Veïns Primer de Maig, amb el suport de la Federació d'Associacions de Veïns de Reus, també han demanat la gratuïtat d'aquest nou aparcament de superfície amb arguments que també utilitzen els treballadors, que la necessitat d'utilitzar serveis sanitaris no ha de comportar despeses extres per als afectats.