Back to top

Els vaixells del Port de Tarragona homenatgen als sanitaris

Els vaixells atracats al Port de Tarragona reten homenatge a sanitaris i veres cada vespre a les 8 hotes des de fa més de dues setmanes
port

Del 18 al 27 de març, el vaixell de Salvament Marítim "Punta Mayor" ha estat sumant el seu toc de sirena als aplaudiments de la ciutadania, que cada dia a les 20 hores des de la balconada, d'homenatge a el personal hospitalari i assistencial.

Des del dia 27, que va deixar el port el "Punta Major", els 6 remolcadors del Port de Tarragona n'han pres el relleu i fan sonar les seves respectives sirenes, a les quals també s'hi sumen les senyals acústics dels vaixells atracats al Port de Tarragona .

L'usuari de twitter Gerard Boyer (@gerboy) va ser el precursor d'aquesta mesura mitjançant un tuit enviat a el president del Port, Josep Ma Cruset, el dia 17 de març, uns pocs dies després de l'inici del confinament derivat del decret d'estat d'alarma.

Un cop traslladada la proposta, els responsables de Salvament Marítim i, en concret, el capità del vaixell "Punta Major" va acceptar immediatament donar una resposta positiva a aquesta idea.

Actuació de reconeixement als professionals

Des d'aquesta data, ja fa més de dues setmanes, cada dia al vespre, els ciutadans de Tarragona poden sentir el so greu i solemne de les sirenes dels vaixells mercants, remolcadors i altres embarcacions del Port de Tarragona, que s'estenen per la ciutat amb la voluntat d'actuar de reconeixement als professionals i, alhora, reforçar emocionalment a tots els veïns i veïnes davant les adversitats de moment. Un so solemne que vol expressar un #totanirabé.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades