Back to top

Els valors del Barça arriben a Cambrils

El nou camp municipal de Cambrils s'ha convertit en La Masia d'estiu per a molts futbolistes. Les instal•lacions acullen aquests dies el campus del Futbol Club Barcelona. Més de 100 nens perfeccionen la seva tècnica amb l'objectiu d'incloure els valors blaugranes a la seva pràctica esportiva.
Campus FCB

Humanitat, esforç, ambició, respecte i treball en equip. Aquests són els valors que defineixen el Futbol Club Barcelona. Tots ells es treballen en el campus que ofereix l'entitat blaugrana.  Així, nens i nenes no només se centren amb el joc, sinó que també aprenen a ser més persones sobre el verd.

Gairebé tots els joves futbolistes tenen com a referència a Messi, Xavi, Piqué, i en general als grans jugadors de la cantera. En aquest stage tenen l'oportunitat de realitzar exercicis de tècnica com els que es desenvolupen a La Masia, i experimenten amb l'esfèrica. A més a més, s'ho passen d'allò més bé amb tardes de jocs a la piscina, i tornejos interns.

Per a ells és un somni poder lluir els colors del club, mentre es diverteixen a la Costa Daurada.

Considerat com un campus de referència estatal i internacional, qui hi participa rep la millor formació, disposa dels millors materials esportius, i s'exercita sota les ordres de grans entrenadors.

Paraules clau: