Back to top

Els veïns del Barri Antic voten "sí" als dos dies de mercat

L'Associació de Veïns El Portal de Cambrils ha dut a terme aquest cap de setmana una consulta per tal que els residents del Barri Antic poguessin opinar sobre qüestions que afecten la zona. Votar a favor d'un segon dia de mercat o sobre les campanades en horari nocturn han estat les pregunten d'aquesta consulta que ha superat el 50% de participació.
urna amb es vots de la consulta veïnal del Barri Antic de Cambrils

Amb un total de 112 votants, els veïns del Barri Antic de Cambrils han decidit a través d'una consulta que sí que volen un segon dia de mercat ambulant. En aquesta primera pregunta el resultat ha estat força ajustat amb 56 vots a favor, 46 en contra i 9 en blanc. Per altra banda en el procés participatiu també es consultava sobre el toc de campanes de l'Església de Santa María durant les hores nocturnes, una qüestió que havia suscitat alguna queixa per part del veïnat. En aquest cas, els veïns s'han manifestat a favor que continuïn sonant durant la nit amb 94 vots respecte als 16 en contra i els 2 vots en blanc.

Amb un 50% de participació, la consulta l'han votada els socis i sòcies de l'Associació de Veïns El Portal, fet que gràcies a aquest procés participatiu han augmentat les altes. L'entitat ha convocat aquest acte coincidint amb celebració del seu 25è aniversari i ha fet una valoració positiva de la jornada donat que és la primera iniciativa d'aquest tipus que l'associació porta a terme.

El següent pas ara és entregar els resultats de la consulta al consistori per tal que l'Ajuntament sàpiga quina és la voluntat del veïnat.

Notícies relacionades