Back to top

Els veïns del Carme diuen adéu a les festes del barri

El barri del Carme de Reus ha posat el punt final a les seves festes. I ho ha fet, com ja és habitual, de la mà de la Verge que porta el seu nom. Una processó que ha estat acompanyada de l'estendard i del seguici festiu, ficant així la cirereta a una setmana plena d'activitats.
Imatge de la Verge del Carme durant la seva processó

Acompanyada de la banda de Sant Pere Apòstol, la imatge de la Verge del Carme ha fet la seva sortida triomfal pel barri que porta el seu nom. D'aquesta manera, els veïns del barri del Carme han dit adéu a una setmana plena d'activitats. Entre elles, la 'Holi Party', més coneguda com la festa dels colors, ha estat una de les activitats més seguides, sobretot entre el jovent.

Tot i això, les diferents colles geganteres de la ciutat, la mulassa dels Alegre, el lleó petit i altres elements del seguici festiu tampoc es van perdre l'última jornada d'una de les festes més antigues de la ciutat.​​​​

La imatge de la Verge del Carme ja torna a estar al seu petit altar i capella situat al Carrer Alta del Carme, on romandrà fins a l'any que ve.

 

Paraules clau: