Back to top

Els veïns de la plaça del Víctor molestos per un grup de persones que causen aldarulls

Estan farts dels crits, de les miccions i defecacions enmig del carrer i del malestar que s'hi genera sobretot quan es fa fosc.

Els veïns i comerços propers a la plaça del Víctor, situada al costat del carrer Ample, compten des de fa uns mesos, amb la presència d'un grup de persones que generen sensació d'inseguretat al barri. De fet, segons el veïnat, són ocupes que ronden per la zona i creen mal ambient, fins al punt que la plaça sempre està pràcticament buida. 

Actes incívics a l'entorn de la plaça

La Guàrdia Urbana ja s'ha vist obligada en diverses ocasions a fer acte de presència en aquest punt. En aquest aspecte, els veïns estan satisfets amb la vigilància policial que hi ha al barri però detallen que estan farts dels crits, de les miccions i defecacions enmig del carrer i del malestar que s'hi genera sobretot quan es fa fosc. 

Diversos anys lluitant contra problemàtiques similars

La zona del carrer Ample i els seus voltants ha patit molts problemes d'aquesta mena al llarg dels últims anys. Alguns d'ells, per sort, s'han acabat solucionant. Ara, però, els veïns només volen tranquil•litat i sentir-se segurs.

Paraules clau:

Notícies relacionades