Back to top

Els venedors de l'ONCE tornen als carrers

Els més de 30 punts de venda de cupons han obert aquest dilluns els quioscos amb una afluència notable de la clientela.
cupons de l'ONCE d'un dels punts de venda de Reus

Aquest dilluns han reobert els punts de venda de l'ONCE en una jornada on s'han pogut veure cues davant dels seus quioscos. Alguns clients han decidit parar-s'hi al veure que tornaven a estar oberts i és que des del passat 14 de març, quioscos i venedors de carrers d'aquesta institució es van quedar a casa.

Al punt de venda de la plaça Pastoreta de Reus ja és usual trobar-hi cua de gent que vol comprar el seu número però seu dependent Miguel Ángel López explica que "pensant que aniria la cosa fluixa, he vist que tenia molt d'àmbient aquí, m'esperava la gent amb moltes ganes".

Inactivitat de sortejos però sense deixar de posar l'atenció en les persones cegues

A Reus hi ha instal·lats més d'una trentena de quioscos de venda de cupons com aquest i prop de quaranta venedors de carrer. Durant els mesos de confinament tampoc hi ha hagut sortejos però malgrat aquesta inactivitat, des de l'organització han seguit treballant. En aquest sentit, la directora de l'ONCE a Reus, Arantxa Vallespí ha explicat que "en aquests mesos ens hem centrat amb l'atenció de les eprsones cegues que viuen soles o que han necessitat alguna ajuda de l'ONCE".

Punt de venda de l'ONCE a la plaça Pastoreta de Reus

Des de l'ONCE agraeixen la feina de sanitària i de voluntaris durant l'emergència de la Covid-19 i per això dediquen els cupons d'aquesta setmana a aquestes tasques.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades