Els xefs de la Ganxet Pintxo presenten les seves tapes
Els xefs de la Ganxet Pintxo han presentat les elaboracions que oferiran durant la ruta de tapes. El Mercat Central ha estat l'escenari d'aquest acte previ del certamen que se celebra des de fa 3 edicions.
Els diferents xefs han elaborat les seves tapes amb l'assessorament de cuiners de referència del territori com, Rafael Muria del restaurant Quatre Molins de Cornudella de Montsant, Pepe Moreno del Delirato de Salou o Leo Vidal del restaurant Frida de Tarragona.
La 18a edició de la ruta de tapes per excel·lència de la ciutat de Reus es durà a terme del 26 de març al 5 d'abril i en total hi participaran 33 establiments que oferiran tapes i 3 més que elaboraran el menú. Tot plegat posant en valor els productes del territori.
La Ganxet Pintxo de primavera d'enguany mantindrà els preus establerts en les darreres edicions. 3,5 euros per la tapa i 30€ pel menú degustació.