Back to top

Els Xiquets de Cambrils volen ser colla de 7

Després de les vacances d'estiu, els Xiquets de Cambrils tornen al nou local per iniciar els assajos de cara a les darreres diades de la temporada. Per ara, porten dues setmanes tornant a enfaixar-se amb la voluntat de tornar a la rutina. A la mirada, hi tenen posat un objectiu: deixar de ser colla de sis.
Xiquets de Cambrils

Els Xiquets de Cambrils volen ser colla de 7. És un dels propòsits que tenen a curt termini i que voldrien complir de cara a la celebració de la festa major de la Mare de Déu del Camí, que se celebra al setembre. Tot dependrà però, de les camises que aconsegueixin portar a plaça. De moment, han tornat als assajos després d'un petit període de vacances.

El 3d7 és el castell que apunta més maneres de ser portat a plaça pels de la camisa bordeus, després d'haver-lo descarregat tres vegades enguany. En aquesta data tan especial però, no estaran pas sols. Els Xiquets de Reus, padrins dels cambrilencs, tampoc faltaran a la cita. Sigui com sigui, l'important per la colla és treballar dur durant les properes dues setmanes, encara que reconeixen que aquest tipus de diades acostumen a fer un efecte crida més efectiu.

Per tot plegat, porten dues setmanes assajant al nou local propi, situat al passeig Albert. Es tracta de l'única entitat cultural cambrilenca que ha aconseguit aquesta reivindicació, després d'abandonar definitivament el Centre Cultural del carrer Sant Plàcid. A dia d'avui però, no tanquen la porta a que l'espai també sigui utilitzat per altres agrupacions per actes socials.

Notícies relacionades