Back to top

Els Xiquets de Reus no afluixen malgrat la caiguda de Gràcia

La diada castellera de la festa major de Gràcia no ha estat profitosa pels Xiquets de Reus. Amb una plaça plena a vessar, els de la camisa avellana van patir una caiguda amb el 5d8 carregat que juntament amb la llenya dels Castellers de Vilafranca, va obligar a suspendre la diada. Tot i això, els reusencs fan el cor fort i posen la mirada en les properes cites castelleres.
xiquets

Gràcia ha celebrat aquest cap de setmana un dels plats forts de la seva festa major, la diada castellera. Malauradament, els serveis d'emergències mèdiques han estat qui han tingut més protagonisme en aquesta jornada. Els Xiquets de Reus entraven a plaça amb la intenció de fer castells importants si el nombre de camises així ho permetien. Els de la camisa avellana van carregar un 5d8 que no van poder descarregar, després de fer llenya.

No va ser l'única caiguda de la jornada. Els Castellers de Vilafranca també van veure com el seu 4d9f feia llenya, un fet que sumat al retard de l'inici de la diada i els problemes derivats per la gran quantitat de gent, van obligar a suspendre-la. 

Diversos membres de la colla van ser atesos a la mateixa plaça a causa de contusions lleus i rascades, així com també una luxació d'una castellera. Tots ells van poder passar la nit a casa, després de ser donats d'alta. Des de la colla però, han fet el cor fort per seguir endavant. L'endemà mateix eren a Cornudella del Montsant fent una diada de set i també tenen al cap altres cites castelleres, especialment la Diada del Mercadal de l'octubre.