Back to top

"Em costa de creure que l'accident d'IQOXE fos inevitable"

L'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, ha assegurat a Canal Reus que 'desconfia' de l'estudi que va presentar l'empresa recentment.

L'estudi presentat per l'Institut Químic de Sarrià (IQS) arran l'accident a principis d'any a IQOXE no desperta la confiança de l'alcalde de Vila-seca, Pere Segura. Així ho ha assegurat el batlle, en una entrevista al Notícies de Canal Reus, on ha afegit que 'l'han sorprès diverses afirmacions' que s'inclouen en aquest estudi. Segura recorda que no pertoca al consistori de Vila-seca fer conclusions, però posa de manifest que encara queda pendent conèixer els resultats de la investigació de la Generalitat, el qual espera que compti amb nous detalls que esclareixin els fets del passat mes de gener, en un accident que es va saldar amb tres víctimes mortals i set persones ferides.

Aquest ha estat un dels temes dels quals Segura ha parlat, però no l'únic: l'alcalde vila-secà també ha assenyalat que aquest ha estat un any excepcional, no només per l'accident d'IQOXE, sinó també per la pandèmia del coronavirus. De fet, en aquest sentit ha insistit que caldrà reflexionar dia a dia la festa major d'Estiu de Vila-seca, que s'ha de celebrar properament.

Paraules clau:

Notícies relacionades