Embalats cap als quarts de final

ADRIÀ MORTE

3 partits de pretemporada i 3 victòries. El Reus Deportiu-La Fira s'ha assegurat la classificació pels quarts de final de la Lliga Catalana després de superar al Caldes per 5 gols a 9. El proper encontre dels roig-i-negres, contra el Lleida, decidirà si ho fa com a primer o segon del seu grup.

Victòria treballada del Reus Deportiu que ha hagut de suar de valent davant d'un Caldes que ha sortit endollat des de l'inici. Els locals s'han posat 2 a 0 només començar amb gols de Xavi Rovira i Jacint Molera. En el minut 9 de partit Marc Torra ha reduït l'avantatge amb una genialitat i Casanovas ha posat l'empat a pocs segons del descans. A la represa, el Reus ha tocat la tecla necessària per agafar la iniciativa en el marcador fins al final del partit. Marín ha fet el 2 a 3 i dos minuts més tard Àlex Rodríguez ha rematat una bola a l'escaire en una contra.

El Caldes però ha seguit lluitant. Urbano ha aprofitat el rebot d'una falta directa per escurçar distàncies, però Joan Salvat, amb dos grans gols ha situat l'electrònic amb 3 a 6 posant terra pel mig entre els dos equips. Blanqué ha sumat dos gols més pel Caldes, el darrer de falta directa. Però el de sempre, Raül Marín, ha tornat a demostrar perquè va ser el pitxixi de l'OK lliga la temporada passada. 3 gols, 2 d'ells als minuts finals per donar la tercera victòria consecutiva del Reus Deportiu-La Fira en aquesta pretemporada.

El conjunt d'Enrico Mariotti s'ha classificat matemàticament pels quarts de final de la Lliga Catalana amb 6 punts. El proper partit del Reus serà dissabte que ve contra el Lleida, partit que decidirà quin dels dos equips s'assegura la primera plaça.