Back to top

Emilio Cuartero guanya la segona prova del Catalunya Pro Tour 2021 al Gaudí Golf 

Cuartero és considerat el millor jugador de la història de Tarragona.

El Catalunya Pro Tour 2021 va celebrar el passat dilluns la seva segona prova de la  temporada al renovat Gaudí Golf Club de Reus, amb la victòria d’Emilio Cuartero, jugador del mateix club. Amb una impressionant volta de 69 cops s’uneix a Carlos Pigem,  guanyador de la primera prova del Catalunya Pro Tour, a la llista dels grans jugadors que han passat per aquest circuit.  

Cuartero és considerat el millor jugador de la història de Tarragona. De fet, a més de situar se al top del circuit català és l’únic jugador de golf de la província que ha aconseguit accedir al Tour Europeu, guanyant al 2019 el Stone Irish Open.  

L'esdeveniment del Catalunya Pro Golf Associats (CPGA)

Durant tot el dia va regnar un gran ambient al voltant de l’esdeveniment del Catalunya Pro Golf Associats (CPGA). El Gaudí Golf Club va demostrar que s’ha bolcat amb els  professionals de golf catalans donant el millor de si. Ho va mostrar amb la preparació del  camp en les últimes setmanes i pujant el nivell de la competició amb unes banderes  col·locades estratègicament. Alhora es va cuidar fins a l’últim detall, oferint als jugadors un  càtering a la meitat del recorregut i obsequiant-los a tots amb un regal.  

pro tour golf

A les 09:00h el torneig va arrancar sota una cortina de pluja lleugera i persistent, que no va  impedir el bon joc dels quasi 40 participants, professionals i amateurs d’elit. La seva  sorpresa va arribar al enfrontar-se a un camp en excel·lents condicions. Totes les mirades,  però, estaven posades al penúltim equip on hi havia el duel local que enfrontava a Emilio  Cuartero i el seu caddie habitual Alejandro Orpianesi, director del Gaudí Golf Academy, fent  grup amb Alan Livesey, professional del Lumine Golf. 

A més, s’havia d’estar pendent del que poguessin fer els anteriors guanyadors del circuit  català, com Xavi Puig, Kevin Esteve o Alex Esmatges.  
Al final del torneig, Emilio Cuartero entregava la millor targeta amb 69 cops (-2). El francès  Julien de Poyen acabava en segona posició amb 71 cops, seguit pel suec Oskar Frank i  Manel Bardají (CG Vallromanes), el millor amateur del torneig, empatats a 72 cops. Varen  completar el Top-5 Toni Enciso (TorreMirona Golf), Andrea Jonama (CG Terramar) i  Alejandro Orpianesi (Gaudí Golf), tots amb 73 cops.

Paraules clau:

Notícies relacionades