Empat amb gust amarg del Reus Deportiu

El Reus ha empatat davant un Girona que ha sabut aguantar la pressió dels roig-i-negres. Els 5 gols a 5 al camp dels gironins ha impedit als del Baix Camp retrobar-se amb la victòria, i ja fa tres partits que no guanyen.
reus deportiu-girona

Partit massa igualat entre el Reus Deportiu i un Girona que, malgrat trobar-se a la part baixa de la classificació de l'OK Lliga, no s'ha arronsat. Els de Jordi Garcia han hagut de treballar per aconseguir l'empat.

El primer gol del partit l'ha fet l'equip local. El Girona ha aconseguit encetar el marcador quan ja passava més d'un quart d'hora de joc. Poc després el Reus ha reaccionat i s'ha anotat el primer gol. Però el duel, força igualat a la primera part, ha acabat decantant-se pel Girona, ja que poc abans del descans ha marcat el segon gol.

La segona part ha arrencat amb un Reus Deportiu endollat que ha aconseguit marcar tres gols molt seguits, situant el marcador al seu favor, amb 2 gols a 4. La bona ratxa, però, s'ha trencat i s'ha capgirat la situació. En els minuts següents ha estat el Girona el que ha dominat i ha marcat tres gols consecutius. Amb un 5 a 4 al marcador, el partit s'ha posat molt emocionant. Els roig-i-negres pressionaven al màxim per no quedar-se enrere. Ha estat al minut 50 quan Joan Salvat, capità del Reus, ha transformat en gol un penal. Ha estat el gol de l'empat definitiu, del 5 a 5, que ha permès als del Baix Camp no sortir escaldats del tot del camp del Girona.