Empat amb regust de derrota pel Club Futbol Reddis

El Club Futbol Reddis ha deixat escapar la victòria en l'última jugada del partit d'aquest cap de setmana contra el Vendrell.
Una de les imatges que ens ha deixat el partit del Reddis contra el Vendrell

Els blanc-i-blaus s'enfrontaven aquest cap de setmana al Vendrell i quan tot semblava anar de cara, gerro d'aigua freda als minuts de descompte. El conjunt reusenc ha iniciat el matx per davall del marcador quan al minut 22 Sergi Caselles ha fet pujar l'electrònic al 0 a 1.

El Reddis ha empatat el partit a vint-i-cinc minuts pel xiulet final gràcies a un gol de Guillermo. Ja amb els blanc-i-blaus bolcats a l'atac, ha arribat el premi quan Alexis ha fet el 2 a 1. Però quan ja es complia el temps reglamentari, els del Baix Penedès s'han emportat el punt gràcies a un espectacular gol de xilena de Pol Caselles.

Amb aquest empat els del Mas de Tallapedra mantenen la setena posició amb 46 punts. La setmana vinent, visitaran l'estadi del Salou, cuer a la classificació sent ja equip de Tercera Catalana.