Empat per assaborir Europa

ADRIÀ MORTE

El Reus Deportiu continua defensant la quarta posició de l'hoquei lliga. El conjunt entrenat per Enrico Mariotti ha tret un empat a 3 gols de la pista del Noia. Un resultat que, combinat amb l'ensopegada del Moritz Vendrell davant del Maçanet, el permet dormir una jornada més en la plaça que dóna accés a la lliga europea.

Partit de vida o mort entre Noia i Reus. Dos rivals directes en la lluita per la quarta posició de l'hoquei lliga. L'encontre ha començat molt igualat i el primer en trobar petroli ha estat el conjunt local. Al minut 13 Arnau Xaus ha avançat el Noia i a partir d'aquest moment ha cedit la iniciativa al Reus. Un domini que s'ha materialitza tamb un dels gols de la nit, obra del reusenc Joan Salvat, al minut 22. Malgrat això, poc ha durat l'alegria roig-i-negra, ja que 2 minuts més tard el Noia s'ha tornat a avançar gràcies a Aleix Esteller. A la represa, Marín ha disposat d'una falta directa.

El killer reusenc ha fallat, Salvat ha arribat al refús i finalment Marín, in extremis, ha perforat la porteria de Luis Gil. El Noia, amb l'exjugador reusenc Xavi Caldú entre les seves files, no s'ha donat per vençut. Al minut 33 Del Amor ha posat el 3 a 2 però Marc Ollé, 3 minuts més tard, ha empatat el partit després d'una excel·lent assistència de Marc Coy. El Reus Deportiu continua una jornada més al capdavant de la quarta posició de l'hoquei lliga gràcies a l'ensopegada del Moritz Vendrell davant del Maçanet. En la propera jornada el conjunt roig-i-negre rebrà la visita de l'Igualada, en plena dinàmica ascendent.