Empat per començar

ADRIÀ MORTE

El Reus Deportiu La Fira s'ha estrenat a l'hoquei lliga amb un empat davant del Voltregà. Els homes d'Enrico Mariotti han tingut un partit difícil en una pista complicada.

L'encontre ha suposat la tornada a casa d'Àlex Rodríguez, buc insígnia dels de Sant Hipòlit en els darrers anys. En la primera part l'ocasió més clara l'ha tingut el Voltregà però Pedro Henriques ha aturat el penal local. A la segona meitat, els dos equips han volgut fer una passa endavant. El primer en colpejar ha estat Raül Marin que ha avançat al Reus en el minut 36 de partit. Dos minuts més tard podria haver ampliat el marcador però ha fallat la falta directa.

El Voltregà ha reaccionat i Alabart s'ha erigit com a protagonista local posant l'1 a 1 al marcador anotant de contracop. A falta d'un minut, els de Sant Hipòlit han tingut l'oportunitat d'avançar-se però s'han topat una vegada més amb un Pedro Henriques molt segur sota pals. El Reus s'estrenarà a casa dissabte que ve contra el Caldes.