Empat del Reus al ritme de Marín i l'afició

Tercera jornada consecutiva sense guanyar dels de Jordi Garcia. En aquesta ocasió, els roigs-i-negres han pogut rescatar un punt després de remuntar dos gols en contra a la segona part. Marín i l'afició han estat dos factors clau.

El Reus necessitava recuperar sensacions després de la derrota contra el Barça i l'empat davant l'Alcoi. I el partit no ha començat bé pels de Jordi Garcia, que han vist com el Caldes s'ha avançat en el marcador amb un gol de Sito Ricard (0-1). Llavors sí, els roigs-i-negres han despertat i han entrat al partit. Raül Marín ha tingut l'opció d'empatar des del punt de penal, però Camps ha aturat la pena màxima.

A mitjans de la primera part Marc Julià ha servit una falta ràpida i el capità Joan Salvat ha aprofitat l'assistència de l'olotí per fer l'empat. Ambdós jugadors han enxampat la defensa visitant en hores baixes i ho han aprofitat (1-1). Els primers vint-i-cinc minuts ha comptat amb anades i vingudes, unes accions que han propiciat el segon del Caldes, firmat per Alexandre Acsensi (1-2). Amb l'avantatge visitant s'ha arribat al descans.

Hat-trick de Marín

A la represa el Caldes ha tornat a colpejar primer, amb un gol de Roger Acsensi (1-3). Camps li ha aturat un penal a Raül Marín, però el porter visitant no ha pogut fer res amb el refús, que ha acabat al fons de la xarxa després que el killer aixequés la bola i la piqués (2-3). Semblava que el Reus tornava al partit, fins que l'exroig-i-negre Cristian Rodríguez ha marcat pels visitants des del punt de penal (2-4).

En el pitjor moment del Reus ha aparegut el salvador Raül Marín, que ha agafat les regnes de l'equip per empatar el partit. Primer amb una falta directa magistral i, menys d'un minut després, ha conduït un contraatac que ha finalitzat ell mateix amb un golàs (4-4). Els de Jordi Garcia han tingut opcions per fer el cinquè i emportar-se els tres punts, però el marcador no s'ha mogut.

Menció especial per l'afició ganxeta, que ha impulsat a l'equip roig-i-negre per aconseguir l'empat. L'OK Lliga no s'atura, i aquest dissabte el Reus viatjarà fins a La Corunya per jugar contra el Deportivo Liceo