Empat en el derbi de filials

El Reus B i la Pobla de Mafumet s'han hagut de conformar amb un punt (1-1), però l'empat ha estat just quan Jordi Oribe ha posat les taules al marcador materialitzant un penal.
Imatge de l'encontre entre el Reus B i La Pobla de Mafumet CF

Amb un gol de Vally al minut 17 de partit, la Pobla de Mafumet s'ha avançat a l'electrònic (0-1). En la Jornada 19 de la Tercera Divisió, el filial grana i l'equip B del Club de Futbol Reus Deportiu es veien les cares a l'Estadi Municipal amb objectius similars. Els roig-i-negres, disposats a mantenir-se a la part alta de la classificació, i els del Tarragonès, a frenar la ratxa de deu jornades sense perdre dels locals.

Els reusencs han gaudit de la possessió de la pilota durant gairebé tot el matx, però res hi podien fer per combatre el mur pobletà. Finalment el gol de l'empat ha arribat a pilota aturada quan Jordi Oribe ha materialitzat un penal al minut 82 (1-1).

Alberto Gallego, entrenador de la Pobla de Mafumet CF: "Si és penal o no ja poc importa. Igualment crec que l'empat no és just, ja que La Pobla mereixia guanyar".

Tots dos entrenadors han assegurat que aquest era un matx més, però l'afició no ho ha viscut així. Màxima emoció en un partit que arribava després d'una jornada intersetmanal complicada pels roig-i-negres. La situació econòmica del club dificulta també les coses a Cambrils, i així ho han manifestat els jugadors amb aturada a l'inici de l'encontre.

Albert Company, entrenador del Reus B: "Al vestidor no es parla de la crisi del club, el vestidor només vol guanyar. Som conscients del que hi ha i confiem plenament amb la directiva de què hi haurà una solució. A partir d'aquí nosaltres a competir al cent per cent".

El proper matx pels d'Albert Company serà davant el Sants a domicili, diumenge vinent a un quart d'una del migdia.