Empat d'estils similars a l'Estadi Municipal

El CF Reus Deportiu empata (1-1) contra la Cultural Leonesa i segueix imbatut a l'Estadi Municipal. Lekic s'estrena com a golejador roig-i-negre. El conjunt d'Aritz López Garai tornarà a jugar dimarts, a Osca, en jornada de lliga entre setmanal.
crònica reus leonesa

L'estadi Municipal ha estat testimoni d'una batalla de dos equips amb un estil similar. CF Reus i Cultural Leonesa han disputat un encontre molt igualat i amb l'objectiu de sempre tenir el control de la pilota. Els reusencs han aconseguit guanyar la disputa en certs trams del partit però els lleonesos també han gaudit de minuts de control. Lekic ha avançat els roig-i-negres i Iza ha restablert l'empat. L'equip d'Aritz López Garai se situa, provisionalment, a la dotzena posició amb 11 punts i continua allargant la bona dinàmica de resultats. En els darrers cinc partits: 3 empats i 2 victòries.

El CF Reus s'ha hagut d'enfrontar a una Cultural Leonesa que en l'inici de l'encontre ha buscat la porteria de Badia amb un parell d'ocasions. Malgrat això, els reusencs han estat fidels al seu estil i a mesura de mantenir el control de la pilota han anat ofegant a l'equip visitant. El conjunt d'Aritz López Garai ha fet el seu primer avís al minut 15' quan Menéndez ha picat una falta directa que ha sortit fregant el pal. Tres minuts més tard, ha arribat el primer gol de l'encontre fruit d'una greu errada defensiva visitant. El defensa Manu ha cedit l'esfèric quan el porter Palatsi ja havia sortit de l'àrea petita. Fruit d'aquest malentès Lekic s'ha vist sol amb la porteria buida i només ha hagut d'empenyer la pilota al fons de la porteria. Primer gol del davanter serbi amb la samarreta del CF Reus.

Després de la diana, els roig-i-negres han estat a punt de fer el segon. Lekic ha cedit una pilota a l'espai per Querol i l'extrem reusenc ha provat un xut potent que ha sortit fora per molt poc. La Cultural Leonesa s'ha despertat a la mitja hora de partit i al minut 34' ha trobat la seva recompensa. Iza ha engaltat un potent xut des de la fora de l'àrea per empatar el partit. Un llançament inapelable. Amb el marcador a l'electrònic, el conjunt rival ha passat a tenir el control del partit i el CF Reus ha hagut de treballar de valent per rebutjar el perill visitant. Per tot plegat, una primera part intensa amb la batalla de la possessió de la pilota com a guió de partit.

Després del descans, els dos equips han baixat el ritme del partit. No ha estat fins als darrers 20 minuts quan l'encontre s'ha pogut decantar per qualsevol dels dos costats. La primera ocasió perillosa roig-i-negra del segon temps ha arribat al 66' quan Querol ha disparat des de dins de l'àrea. La pilota ha sortit per dalt de la porteria de Palatsi. La Cultural Leonesa ha tingut opcions de fer l'1-2 quan al 72' Guarrotxena ha centrat i la pilota s'ha passejat per l'àrea reusenca. El mateix jugador, ha tingut una oportunitat al 75' amb un xut desviat.

Edgar Badia també ha fet, com és habitual, la gran aturada de rigor de cada partit. Al 79' el porter roig-i-negre ha refusat una ocasió molt perillosa de Señé. En els últims minuts, el CF Reus ha buscat amb insistència l'àrea de la Cultural Leonesa. L'acció més perillosa ha arribat mitjançant Ricardo Vaz. L'extrem portuguès ha obrat una gran jugada personal que ha acabat en un xut de Miramón que Palatsi ha rebutjat. Finalment, empat 1-1 entre dos equips amb molta personalitat.

El CF Reus Deportiu suma 1 punts més i se situa, provisionalment, a la dotzena posició amb 11 punts. El proper partit dels roig-i-negres serà aquest dimarts 10 d'octubre al camp del Huesca en motiu de la jornada entre setmanal. Els homes d'Aritz López Garai encetaran la jornada número 9 de Segona Divisió a les 20:00 hores.

La fitxa del partit

CF Reus: Edgar Badia, Menéndez, Olmo, Atienza, Miramón, Tito, Gus Ledes, Juan Domínguez (Borja Fernández 78'), Querol, Carbia (Vaz 58') i Lekic (Edgar Hernández 64')

Cultural Leonesa: Palatsi, Albuizua, Yeray Gonzalez, Julen (Guarrotxena 64'), Mario Ortiz (A.Martínez 90'), Rodri (Aridai 76'), Iza, Buendia, Manu, Señé i Ivan González:

Gols: 1-0 Lekic (18'), 1-1 Iza (34')

Targetes: pel local Gus Ledes (22') i pels visitants Mario Ortiz (40') Manu (45'), Albuizua (73'), Iza (85')

Incidències: partit corresponent a la jornada número 8 de Segona Divisió, disputat a l'Estadi Municipal de Reus amb la presència de 2.923 espectadors.