Empat 'in extremis' del CF Reus B Cambrils

El filial del CF Reus Deportiu aconsegueix el gol de l'empat (1-1) al minut 91 de partit contra l'AE Prat. Els roig-i-negres es mantenen en zona de play off d'ascens.
reus cambrils prat

El CF Reus B Cambrils segueix sense aturador i continua mantenint la bona dinàmica de l'inici de la temporada. El filial roig-i-negre ha rascat un punt de la visita al Nou Municipal de Cambrils d'un dels rivals més potents de la categoria, l'AE Prat (1-1).

La primera part ha tingut el Prat com a dominador, demostrant que enguany ha confeccionat un equip per estar a la part alta. Tot i això, el conjunt de Lluís Albesa ha sabut contrarestar molt bé el domini visitant i els primers 45 minuts han finalitzat amb 0-0. Els dos gols de l'enfrontament s'han pogut veure a una segona meitat més igualada. Al minut 63, Jordi Cano ha avançat el Prat, després d'aprofitar un refús del porter roig-i-negre Antonio Sillero. Amb el 0-1, però, els del Baix Camp no s'han arronsat i han buscat amb més insistència el gol. Després de diversos intents, la recompensa ha arribat quan tot feia pensar que els tres punts volarien del Municipal cambrilenc. Al minut 91, Adrián Guerrero ha engaltat la pilota des de fora l'àrea i l'ha enviat a l'escaire de la porteria rival, transformant el definitiu 1-1.

Així doncs, el CF Reus B Cambrils aconsegueix un punt important, que li permet mantenir-se en zona de playoff d'ascens a Segona B. Disputades vuit jornades, el filial roig-i-negre només ha perdut un partit i se situa a la quarta posició amb 15 punts. El proper partit del conjunt de Lluís Albesa serà diumenge 8 d'octubre al camp del CE L'Hospitalet.