Empat immerescut però agraït per al Reus B

Inici de la Tercera Divisió al Baix Camp amb el Reus B Cambrils com a protagonista. Els d'Albert Company han donat el tret de sortida a la temporada al camp del Santfeliuenc amb empat a 1.
Imatge del partit entre el Santfeliuenc FC i el Reus B Cambrils

FOTOGRAFIA: CF Reus

Un Reus clarament superior ha gaudit en aquest primer matx de la temporada de la majoria d'ocasions del partit, però els d'Albert Company no han estat encertats de cara a porteria. Els roig-i-negres han creat perill, amb Dani Reina com a protagonista d'aquesta primera meitat. El lateral ha gaudit de l'ocasió més clara del primer temps amb un xut que ha sortit per sobre del travesser.

A la represa, Ernest Forgas ha estat l'autor d'un xut creuat que ha sortit finalment fregant el pal dret. El Santfeliuenc, molt encertat, ha aprofitat l'única ocasió del matx per inaugurar l'electrònic (0-1). Jaume ha avançat als locals en una rematada de cap al minut 53.

Forgas s'ha trobat sol davant el porter però el mur local ha refusat l'esfèrica. Finalment, el premi, ha arribat de la mà d'Arnau Gaixas en una jugada de pilota aturada per posar el definitiu 1 a 1 a l'electrònic al temps de descompte.

"Aquest és un típic partit de Jornada 1", comenta l'entrenador del Reus B Cambrils, Albert Company, "Igualat, amb anades i vingudes i amb errors de nervis i tensió de jugadors que volen demostrar que tenen nivell per estar a aquest equip".

Un punt de pes per inaugurar la lliga que els d'Albert Company poden millorar fàcilment la setmana vinent. Diumenge 26 d'agost a casa, a dos quarts de set de la tarda davant el Vilafranca.